Takeaway meny

Hver dag står vi klare med en god, hjemmelaget middagsrett som kan tas med Hjem (take away). Rettene kan hentes etter avtale mellom kl 15:00 - 19:00 i restauranten. Bestilling skjer på telefon 90756115

Vennligst ring innen kl 12 for bestilling samme dag.

Uke 15

Påske meny

Mandag: Kjøttkaker og kålstuing med kokte poteter - Kr. 98.-

inneholder: egg, melk.

Tirsdag: Panert rødspette med reker, remulade og båtpoteter - Kr. 165.-

Inneholder: fisk, hvete, skalldyr, egg, sennep, melk, sulfitt.

Onsdag: Ekte wienerschnitzel med tilbehør og nøttesmør - Kr. 198.-

Inneholder: Hvete, egg, melk, fisk, sulfitt.

SkjærTorsdag: Kumle - Kr. 175.-

Inneholder: bygg, melk.

LangFredag: Pinnekjøtt med vossakorv, kålrabistappe og kokte poteter - Kr. 225.-

Inneholder: melk.

Påskeaften: Hjortecarre med friske grønnsaker, hasselbakt potet og kremet viltsaus - Kr. 245.-

Inneholder: melk, sennep, selleri.

1. Påskedag: Lammeskanke med potetmos, friske grønnsaker og lammesaus - Kr. 198.-

Inneholder: melk, sennep, selleri.

2. Påskedag: Ovnsbakt lammebog og poteter i form - Kr. 198.-

Inneholder: selleri, melk.

 

 

Til dessert: 

Hjemmelagede karamellpudding med pisket fløte - Kr. 45.-

Innholder. egg. melk.

Panna Cotta med bringebærcoulis - Kr. 55.-

Inneholder: melk.

Alle priser er per person.

 

Kopirett © Kumlegaarden

Adresse

Niels Carlsens gt. 11 1440 Drøbak.

Telefon: 64 93 89 90
Mobil: 90 75 61 15
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

KUMLEGAARDEN
Kjøkkenet Åpningstider

  • Mandag

    14:00 - 19:00

  • Tirsdag

    14:00 - 20:00

  • Onsdag

    14:00 - 20:00

  • Torsdag

    14:00 - 20:00

  • Fredag

    14:00 - 20:00

  • Lørdag

    14:00 - 20:00

  • Søndag

    14:00 - 19:00